Muž po slovnej hádke v Štúrove dopichal ženu nožom

Muž po slovnej hádke v Štúrove dopichal ženu nožomŠTÚROVO 12. januára 2018 – Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví 38-ročného muža zo Štúrova.

Obvinený mal po predchádzajúcej slovnej hádke pichnúť tri krát nožom do chrbta poškodenú 52 ročnú ženu. Skutok sa stal v utorok 9. januára vo večerných hodinách v záhradnej chatke v Štúrove.

Po incidente si žena ľahla spať a až ráno, keď sa zobudila zistila, že je od krvi. Pešo sa vybrala do mesta, kde stretla známu, ktorá jej zavolala záchranku. Poškodená bola prevezená do nemocnice do Nových Zámkov.

V stredu 10.1.2018 okolo obeda policajti obmedzili na osobnej slobode podozrivého 38 ročného Štefana, ktorý bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Keďže bol muž pod vplyvom alkoholu, vyšetrovateľ až na druhý deň podozrivého vypočul a vykonal všetky potrebné procesné úkony.

Na mieste bola vykonaná obhliadka a kriminalistický technik zaistil stopy, ktoré budú podrobené skúmaniu. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie. Za uvedený skutok mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

zdroj: KR PZ Nitra

PORITE SI TIEŽ:

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email