„Skvelý dom“

ŠTÚROVO 13. január 2017 –  Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre realizuje prípad obzvlášť závažného zločinu podvodu, ktorého sa mal dopustiť podnikateľ zo Štúrova.
policia - ilustracna fotografia 20140224 1940977121

 
V priebehu rokov 2013 až 2015 vystupoval v mene viacerých spoločností  a to: Sweet Home s.r.o. , Real Rent Investment s.r.o.  a DŠV s.r.o. všetky so sídlom v Štúrove. Pod logom „Skvelý dom“ ponúkali tieto firmy výstavbu montovaných rodinných domov na kľúč. S klientmi podpísali rezervačné formuláre a prijali zálohu päť tisíc eur.
 
Podozrivý muž ako zhotovovateľ stavby  potom spísal so záujemcami zmluvu o dielo, ktorej predmetom bolo zhotovenie rodinného domu. Na základe tejto zmluvy poslali poškodení zo svojich účtov asi 50 percentnú zálohu z ceny rodinného domu na niektorý z účtov uvedených spoločností. Podľa zmlúv mal zhotovovateľ postaviť domy do určitého termínu, avšak doteraz tak neurobil. Aj napriek márnym výzvam poškodených nevrátil ani finančné zálohy, pričom ich neustále zavádzal , vyhováral sa a následne sa odmlčal.
 
Nitrianski kriminalisti  zistil, že v prípade je doteraz 17 poškodených, ktorým bola spôsobená škoda za asi 300 tisíc eur. Vzhľadom na tieto skutočnosti vyzývame ďalších poškodených, aby vo vlastnom záujme kontaktovali políciu buď osobne na Odbore kriminálnej polície v Nitre na Kalvárskej ulici č.2, alebo telefonicky na t.č. 0961 30 2643. Je totiž dôvodné podozrenie, že podozrivá osoba vylákala finančné prostriedky aj od ďalších poškodených.
 
 
KR PZ Nitra

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email