Policajná hliadka zo Želiezoviec bola svedkom krvavej drámy

ŠTÚROVO/Želiezovce 12. september 2017 – V pondelok 11.septembra 2017, krátko pred treťou hodinou ráno, chceli policajti z Obvodného oddelenia PZ v Želiezovciach skontrolovať vodiča vozidla Peugeot odstaveného pri pohostinstve v Želiezovciach. Keď sa priblížili k vozidlu  zaznel výstrel.  73 ročný vodič si spôsobil zranenie hlavy jatočnou pištoľou. Policajti okamžite podali zranenému prvú pomoc a privolali záchrannú službu. Zranený muž bol prevezený do novozámockej nemocnice.
drama v zeliezovciach 1 20170912 1190785625

O niekoľko hodín bol v byte na ulici Na lúkach v Leviciach spozorovaný požiar. Levickí hasiči zistili, že ku vzniku požiaru niekto dopomohol. Svedčili o tom zapálené viaceré sviečky na stole v obývačke  a v kuchyni odpojený prívod plynu zo sporáka.  V byte sa taktiež nachádzal 20 litrový otvorený kanister s benzínom. V byte bývala tá istá osoba, ktorá sa v noci postrelila v Želiezovciach.
drama v zeliezovciach 2 20170912 1531795372
Vyšetrovateľ PZ vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre zločin všeobecného ohrozenia a prečin ublíženia na zdraví. Okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania polície.
 
 
Zdroj a fotografie: KR PZ v Nitre

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email