Krádeže v okrese Nové Zámky

ŠTÚROVO/Malé Kosihy/Nové Zámky 7. január 2016 – Večer 5 . januára sa do dvoch viničných  chatiek v obci Malé Kosihy vlámal 19 ročný Ján zo Sazdíc.
policia - ilustracna fotografia 20140110 1312589354

 
Na prvej chate rozbil okno cez ktoré vošiel dnu. Chatku prehľadal a povynášal von rôzne veci, ktoré chcel odcudziť. Následne prešiel k vedľajšej chate na ktorej taktiež rozbil  okno  a začal vynášať veci. Pri skutku ho prichytili policajti, ktorých zavolal   majiteľ. Krádežou a poškodením bola  spôsobená  škoda vo výške 380,-€.
Poverený policajt zo Štúrova ho obvinil z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci .
 
Do lahôdok v Nových Zámkoch sa v pondelok 4. januára vlámal 25 ročný René. Mladý muž rozbil  sklenenú výplň  z prednej strany  budovy a cez vzniknutý otvor vošiel  do predajne odkiaľ odcudzil zásuvku z registračnej pokladne  s finančnou hotovosťou 25,-€. Krátko po spáchaní skutku policajti vykonávali previerky na autobusovej stanici. Za účelom zistenia totožnosti  predviedli na políciu podozrivého muža, ktorý pri sebe nemal doklady. Počas vypočúvania bolo zistené, že do predajne sa vlámal tento muž a nebolo to po prvý krát.
Poverený policajt muža obvinil z prečinu krádeže a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.
 
Zdroj: KR PZ Nitra

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email