Profi box na parkovisku pri Dunaji

Štúrovo 18. august 2016 – Box je olympijská športová disciplína a bol súčasťou aj starých olympijských hier. V boxe proti sebe stoja dvaja súperi v ringu ohraničenom lanami. Pri zápase používajú údery pästí, ktoré sú chránené rukavicami. Existujú 3 základné údery: direkt, hák a zdvihák. Súperi sa snažia zasiahnuť súpera tak, aby získali za každý úder bod, prípadne aby dosiahli KO – ukončenie zápasu tým, že súper nie je ďalej schopný zápasiť.
galavecer boxu 2016 1 20160818 1484656355

 
Tento rok sa priaznivci boxu opäť môžu tešiť na napínavé zápasy Profi boxu pri Dunaji a príde nám zaspievať aj spevák Bunyós Pityu alias Szikora István, ktorý, keď ešte boxoval, mal zápas aj s Vladimírom Mečiarom. Okrem toho bol jediný európsky boxer, ktorý sa udržal na nohách pri súbojoch s legendami boxu Mikom Tysonom a Lennoxom Lewisom.
 
Štúrovčan.sk pripravuje aj exkluzívny rozhovor so štúrovskou legendou boxu Laszlóom Paszterkom a možno si na rozhovor nájde čas aj Bunyós Pityu a spoločne si zaspomíname na jeho boxerskú kariéru. Všetkých očakávame na parkovisku pri Dunaji v Štúrove 19. augusta o 18:30.
 
Telek Ľudovít


Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email