Založenie spoločnosti bez vašej účasti?

Dnes je trendom si vyberať pre svoje riešenie jednoduché a efektívnejšie postupy a inak tomu nie je ani v podnikaní. Klasickou cestou pri zakladaní spoločnosti s ručením obmedzeným si musíte vyčleniť a nájsť čas v priemere piatich týždňov. Rýchlejšie a jednoduchšie to ide vďaka spoločnostiam, ktoré vám už predzaloženú spoločnosť len predajú a vy tak môžete podnikať v priebehu niekoľkých hodín, prípadne dní, čo je neporovnateľne veľký rozdiel a obrovská výhoda. Ako na to?


Oslovte Company Consulting

Samozrejme, že musíte mať jasnú predstavu o predmete vášho podnikania a až potom premýšľať nad tým, kde bude sídlo vašej novo založenej spoločnosti. S tým vám pomôže Company Consulting, firma, ktorá sa na predaj takýchto právnych foriem podnikania špecializuje.

Tento spôsob založenia spoločnosti je veľmi rýchli a medzi začínajúcimi podnikateľmi aj populárny. Po bezplatnej konzultácii sa môžete rozhodnúť, či si týmto spôsobom chcete a necháte v podnikaní pomôcť a vyberiete si konkrétnu a najlepšiu vlastnícku štruktúru. Okrem času potom ušetríte aj financie, pretože takéto založenie s.r.o. je tu pre vás už od 244 €.

Vyberte si rovno už aj nové sídlo firmy

Okrem spoločnosti budete potrebovať aj miesto, na ktorom ju môžete registrovať a s touto adresou potom zapísať aj do obchodného registra, aby vám potom zasa mohlo byť pridelené IČO a DIČ.

Takáto lokalita by mala byť dobre známa, budova a priestory kancelárie tak trochu aj reprezentatívne a schránka samozrejme dobre označená. Všetko vyriešite tým, že si pri výhodnom založení vyberiete pre svoju firmu aj moderné sídlo v Bratislave.

Je to jednoduché a rýchle riešenie pre začínajúcich podnikateľov, ktorí nemajú čas a ani peniaze nazvyš. A dobre urobíte aj vy, ak si tento balík od Company Consulting pre svoje podnikateľské začiatky vyberiete.

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email