Ubytovanie v Žiline, ktoré si zamilujete

Ak vás vaše pracovné povinnosti zavejú na sever našej krajiny, iste oceníte náš tip na kvalitné ubytovanie v Žiline a príjemný relax počas voľna. Alebo sa môžete v tomto hoteli pekne a s pomocou promo stánku na konferencii odprezentovať.

Príjemné ubytovanie v Žiline

Žilina je štvrtým najväčším mestom na Slovensku. Je preto centrom diania mnohých podujatí pre podnikateľský sektor. Váš pracovný pobyt v Žiline si môžete spríjemniť návštevou známych
historických pamiatok alebo prechádzkou v prírode.

Ak potrebujete ubytovanie v Žiline, nemusíte hľadať na periférii mesta. Hotel Galileo sa nachádza len 15 minút chôdze od historického centra. Ubytovať sa môžete v jednej zo štandardných dvojposteľových izieb alebo v izbe vyššej kategórie LUX. K dispozícii sú tiež priestranné apartmány.

Hotelové služby

Ubytovanie v Žiline vás prekvapí kvalitnými službami. Stravovanie je zabezpečené v hotelovej reštaurácii, kde vás ochotne obslúži príjemný personál. Okrem chutného jedla je v ponuke reštaurácie aj široký výber španielskych, talianskych a slovenských vín. Ubytovanie v Žiline vám spríjemní aj fínska sauna. V cene ubytovania budete mať k dispozícii tiež WIFI pripojenie a monitorované parkovisko.

Zoberte si so sebou mobilný promo stánok

Ak sa na sever Slovenska chystáte kvôli prezentácii vašej firmy, máme pre vás ešte jeden užitočný tip. Je ním promo stánok pre vašu firmu.

Promo stánok prepravíte autom ako bežnú batožinu. Jeho jednotlivé časti sú zabalené v praktických obaloch s kolieskami. Grafické panely jednoducho zrolujete. Váš promo stánok tak zaberie minimum miesta.

Jednoduchá je tiež montáž. Nebudete k nej potrebovať žiadne náradie. Váš stánok si budete môcť postaviť tak, ako budete potrebovať. Jednotlivé steny sa dajú ohýbať, čím získate zaujímavý neštandardný dizajn stánku. Na výber máte tiež z rôznych materiálov panelov. Môžete si vybrať magnetické, textilné či podsvietené panely stánku. Promo stánok si môžete nechať vyrobiť presne podľa vašich požiadaviek a dokonale sa tak spol s pohodlným ubytovaním v Žiline prezentovať na dôležitom stretnutí.

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email