Wellness s výhľadom na baziliku

ŠTÚROVO 14. apríl 2016 – Už vyše roka je predmetom všetkých zasadnutí týkajúcich sa VADAŠ s.r.o. otázka rozšírenia Hotela Thermal o wellness jednotku. Dňa 7.4.2016 na zasadnutí valného zhromaždenia spoločnosti bolo prijaté dôležité rozhodnutie v tomto smere. Mesto Štúrovo ako jediný spoločník firmy prijalo rozhodnutie rozbehnúť predmetnú investičnú akciu. Uvedené rozhodnutie bolo jednohlasne podporené aj členmi dozornej rady spoločnosti.
vadas - wellness 1 20160414 1836870749

,,Cestovný ruch na Slovensku naberá na obrátkach. Našťastie VADAŠ s.r.o. nezaostáva za týmto pozitívnym vývojom. V roku 2015 boli dosiahnuté doposiaľ len vysnívané méty. Bol zaznamenaný najvyšší počet vstupov na termálne kúpalisko, najvyššie percentuálne využitie ubytovacích zariadení ako aj najvyššie tržby v histórií spoločnosti.“ – hodnotil situáciu Eugen Szabó, primátor mesta.
vadas - wellness 2 20160414 1667150522
,,Výstavba wellness jednotky otvára celkom nový segment trhu. Vďaka wellness chceme dotiahnuť návštevníkov aj mimo letnej sezóny. V prvom rade očakávame rapídne zvýšenie počtu ubytovaných hostí v hoteli, budú však vítaní aj externe ubytovaní návštevníci. Očakávame, že wellness spolu s ďalšími produktami cestovného ruchu potiahne zamestnanosť v regióne a posilní jeho pozíciu na trhu.“ – dodal primátor.
vadas - wellness 3 20160414 1511074365
,,V najbližších týždňoch nás čaká proces výberového konania na dodávateľa akcie. Projekt bude realizovaný ako vlastná investícia spoločnosti. Na výstavbu sa použijú vlastné resp. externé úverové zdroje. Realizáciu plánujeme rozbehnúť hneď po ukončení letnej turistickej sezóny už v tomto roku. Našim cieľom je uviesť nový wellness do prevádzky pred Vianocami 2017.“ – upresňoval ďalší postup Endre Hogenbuch, riaditeľ VADAŠ s.r.o.
 
Zdroj: MsÚ Štúrovo

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email