Oznam/Értesítés

ŠTÚROVO 4. júl 2016 – Za účelom skvalitnenia služieb od 1. 5. 2016 bol pridaný na internetovú stránku Mestskej knižnice v Štúrove – www.msksturovo.sk – on-line katalóg kníh.
kniznica 1 20160421 1774702051

 
Používateľom ponúkne možnosť vyhľadávať knihy aj mimo otváracích služieb knižnice. Hľadať môžete podľa nasledovných kritérií: autor, názov diela, kľúčové slová, vydavateľ, jazyk.
Využite možnosť z pohodlia domova, prostredníctvom vzdialeného prístupu z vlastného počítača prezerať si zoznam kníh. Ak nie ste používateľom našej knižnice, stačí sa zaregistrovať a môžete využívať služby našej knižnice.
 
(MSKŠ)
 
—–
 
A Párkányi Városi Könyvtár 2016. május 1-től új szolgáltatást kínál az olvasóinak. Azzal a céllal, hogy emelkedjen a szolgáltatás színvonala, otthonról is elérhetővé vált a könyvtár honlapján – www.msksturovo.sk – a könyvek on-line adatbázisa.
Az olvasóknak lehetőségük nyílik a könyvek keresésére a nyitvatartási időn kívül is. Keresni lehet az alábbi kritériumok szerint: szerző, a mű címe, kulcsszavak, kiadó, nyelv.
Használja ki a lehetőséget, hogy kényelmesen, az otthoni számítógép segítségével hozzáférhet a könyvek jegyzékéhez. Amennyiben még nem tagja a könyvtárnak, elég regisztrálni, és igénybe veheti a könyvtár szolgáltatásait.
 
(PVK)

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email