Šperky na jeseň

Jesenné počasie pripomína hru farieb a prírody. Ani v šperkoch hravosť nechýba, a preto nám jeseň ponúka rôzne farebné kombinácie, ktoré počas teplého leta nenosíme. V jesennom období kraľujú hnedé, zemité odtiene a výrazné farby ako červená alebo tmavomodrá. Aké šperky zvoliť a z čoho si môžete vybrať počas tohto ročného obdobia?

Šperky na jeseň

Zelená, hnedá a žltá

Farby jesene nájdeme nielen v okolitej prírode, ale aj v oblečení alebo v doplnkoch. Preneste si kúsok prírody do krásnych šperkov, v tvare kvetov alebo ornamentov. Sýto zelená sa krásne ukáže v striebornom prsteni a či už máte radi smaragdovú zelenú alebo jemnú farbu olív, každý jeden šperk je osobitý.

Jeseň v znamení jantárov

Jantár pochádza zo živice stromov a je jedným z najkrajších symbolov jesene. Sýta a teplá farba jantáru, ktorý sa vyníma na prsteňoch, môže byť v rôznych farebných nádychoch hnedej alebo žltej. Jantár sa nazýva aj “kameňom šťastia”, tak ho určite darujte tomu, koho chcete obdarovať nielen očarujúcim klenotom, ale aj pozitívnou energiu a radosťou zo života.

Šperky na jeseň

Pre tých, čo majú radi klasiku

Šperky nemusia vždy predstavovať iba módny výstrelok. Tí, ktorí chcú klasiku a istotu, siahnu po strieborných náušniciach s kamienkami, ktoré sú ľahko kombinovateľné a nositeľné na rôzne príležitosti. Jeseň nemusí byť iba o sezónnych šperkoch, ale aj o kúskoch, ktoré môžete nosiť celý rok.

Luxusné kúsky

Trblietavé zlaté prívesky alebo extravagantné prstene s diamantmi? Užite si jesenné obdobie aj s klenotmi z ružového zlata alebo s čoraz viac obľúbenými príveskami, pri ktorých sa fantázii a vkusu medze naozaj nekladú. Krásne modré topásy alebo perly môžu zdobiť aj váš dekolt a veľmi pekne doplniť váš jesenný vzhľad.

Ulice plné napadaného lístia, vôňa pečených gaštanov a šálka bylinkového čaju určite dopĺňajú tú pravú jesennú atmosféru. Nebojte sa doniesť kúsok jesene aj do svojej šperkovnice a poobzerajte sa po pekných kúskoch nielen z jantáru. Nech žije jeseň!

zdroj a fotografie: Eppi

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email