Pizza v Žiline

Pizza si našla jedinečné miesto aj na Slovensku medzi jedlami ako hlavnými tak aj ako doplnok napríklad k večernému posedeniu s priateľmi na pive. Je to naozaj medzinárodný pokrm ktorý nenájdeme iba v jeho rodisku v Taliansku ale doslova na celom svete. V prípade že máte chuť na kvalitnú pizzu v Žiline odporúčame tradičný podnik Žilinčanov a to piváreň Máj.

03

Jedná sa o pizzeriu a reštauráciu ktorej história siaha do minulého storočia. Nejedná sa teda o nejaký rýchlo kvasený podnik ale o stabilnú prevádzku ktorá je rokmi overená. V ponuke sú desiatky kvalitný typov pizze od obľúbenej základnej margerity cez klasické syrové, šunkové a pikantné pizze až po špeciality či už vegetariánske alebo rybie. V prípade, že už pizzu z tohto podniku poznáte, máte na ňu chuť ale nedá sa Vám dostaviť osobne, tak je tiež k dispozícii donášková služba. Tu si môžete samozrejme objednávať aj všetky ďalšie jedlá z ponuky. K dispozícii je denné menu vždy s týždenným rozpisom.

Pizza v Žiline - Special Junior Pub

Podobnú ponuku jedla a pizze má aj ďalší podnik situovaný v mestskej časti Hliny a to Special Junior Pub. Na webe www.baw.sk je k dispozícii ponuka pizze a denného menu pre daný týždeň. Okrem jedla sú k dispozícii aj pivá a vína prevažne z lokálnych vinohradov. Ak teda bývate v Žiline alebo ste iba na návšteve prípadne služobne, vyskúšajte raz a budete sa vracať stále.

foto: http://www.baw.sk/http://www.pivarenmaj.sk/

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email