Rozhovor s Király Evelin finalistkou prestížnej súťaže krásy

ŠTÚROVO 6. január 2016 – Veľa dievčat sníva o pekných šatách, dokonalej postave, perfektnom makeupe, elegantných párty o tom, že sa muži budú za nimi otáčať a obdivovať ich.
sutaz krasy 2 20160106 1997609229

Király  Evelin mala len 20 rokov, keď sa prihlásila na súťaž krásy Miss Felvidék Szépe 2015. Ako štúrovčanka je hrdá, že mohla svoje mesto reprezentovať na takejto súťaži. V budúcnosti by chcela organizovať podobné akcie  a nevylučuje ani  vlastnú firmu. Jej sen je vidieť svet, nové miesta, naučiť sa jazyky a spoznať nové kultúry.
 
Prečo si sa prihlásila na súťaž krásy Miss Felvidék Szépe 2015?
Keď som bola ešte malé dievčatko, tak bol pre mňa zážitok sledovať takéto súťaže v televízii. Chcela som si na vlastnej koži vyskúšať aké to je. Bolo mi jasné, že účasťou nemôžem nič stratiť iba získať. Som rada, že som sa odhodlala ísť na casting a dostala som sa medzi najkrajšie dievčatá.  
Aký tam bol team,  spriatelila si sa s niektorými dievatami?
Myslím, si  že v priebehu súťaže sa dal dokopy vynikajúci team. Myslím tým nielen súťažiace dievčatá, ktoré sú všetky rady, že mohli účinkovať v takomto úspešnom programe,  ale aj všetkých zamestnancov, ktorý vyrobili úžasný program.  Som šťastná aj preto, lebo sa medzi nami vyvinuli bližšie priateľstvá, ktoré vydržali dodnes. Môžem povedať, že najlepšie sme sa spoznali s kráľovnou Balogh Viktóriou. Bývali sme na jednej izbe a keď dostala korunku potešilo ma to.
Táto súťaž bola pre vás skutočná výzva, lebo tam bola víťazka súťaže z roku 2014 Vasmerová Kata, boli tam dámy Kamocsai Dóra a Juhász Orsolya a navyše Henrietta Kelemenová, držiteľka titulu Miss Universe Hungary za rok 2014. Predsedkyňou  poroty bola Timea Vajnová majitelka licencie maďarskej súťaže krásy Miss Universe.
Z tých ktoré boli spomenuté sme asi najviac prišli do styku s  Vasmerovou  Katou. On nám dávala rady a veľa pre nás urobila keď  nám pomáhala pripraviť sa na súťaž.  S ostatnými sme sa stretli vo finále, boli v porote a všetci sa k nám chovali veľmi priateľsky.
sutaz krasy 1 20160106 1039062126
Dievčatá z Miss Felvidék Szépe 2015 boli pozvané na prednášku,  stretnutie s Arnoldom Schwarzeneggerom  v Budapešti. Na tejto akcii ste sa s kým ešte zoznámili?
Na prednáške v Budapešti sme stretli veľa slávnych ľudí, ktorí nám  prezradili , v čom je tajomstvo ich úspechu a ma sme od nich načerpali veľa pozitívnej sily. Asi najviac ľudí sa tešilo na stretnutie s Arnoldom Schwarzeneggerom, bol to neuveriteľný zážitok vidieť ho naživo. Myslím, že v mene všetkých môžem povedať, že sme ten deň naozaj užili.
Podľa poroty, druhá vicemiss  bola Bianka Szabó, ktorá sa stala tvárou Coca Fashion Desing  na  dobu jedeného  roka. Barthalos Andrea získala titul prvá a víťazkou  sa stala  24 ročná študentka vysokej školy Balogh Viktoria, ktorá sa okrem korunky na jeden rok stala tvárou najnovšej kolekcie  značky  Hate Me a postúpila do finále súťaže Miss Universe Hungary. Aj ty si na tejto súťaži získala veľa skúseností. Myslela si aj na to, že by si skúsila šťastie opäť?
Úprimne, napadlo mi skúsiť aj inú súťaž krásy, ale teraz pracujem a študujem a to je pre mňa  momentálne najdôležitejšie.
Prostredníctvom internetu si aj diváci mohli vybrať svoju favoritku, stala sa Steiger Nikoletta. Myslíš, že za teba hlasovalo dosť štúrovčanov?
Dostala som  veľa hlasov v on-line súťaži, čo ma veľmi potešilo. A aj mnoho štúrovčanov mi dalo hlas susedia, priatelia. Myslím si, že druhé  miesto je veľmi dobrý výsledok, takže ďakujem všetkým, že ste mi držali palce .
Viem, že je tvojím snom, že sa raz staneš organizátorkou  rozličných podujatí,  máš aj iné sny?
Našťastie mám  viac snov, ale najradšej by som organizovala rôzne akcie, ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné akcie. Ale zatiaľ vidím, že u nás o to nie je veľký záujem dúfam, že v budúcnosti sa to zmení.
Nedávno si sa dostala aj do vidoklipu Mészáros Tamása, Zoomolj rám. Povieš nám o tom niečo?
Jeden z mojich známych ma zoznámil s Tamásom Mészárosom, ktorý  hľadal hlavnú postavu do videoklipu. Poslal mi pieseň Zoomolj rám a ja som si ju obľúbila po prvom vypočutí  a rozhodla som sa skúsiť to. Natáčalo sa jeden deň v lete vo veľmi príjemnej atmosfére a so skvelou partiou. Účinkovat v  klipe bolo pre mňa nové, ale snažila som sa a všetko išlo našťastie hladko. V klipe som bola fotografka.
Čo myslíš, že v Štúrove, kúpeľnom meste, ľuďom chýba? Medzinárodná gastronómia, módne prehliadky, tanečné súťaže, ochutnávky vína alebo nejaký iný druh akcie?  
Myslím, že Štúrovu by naozaj nezaškodilo, keby bol kultúrny život bohatší. Naše  mesto je naozaj cool a som si istá, že je v ňom veľa príležitostí. Myslím, že ľudia by určite privítali keby sa tu konalo viac kultúrnych podujatí.
Čo odkážeš štúrovským dievčatám, ak by sa prihlásili na tohtoročné castingy na Miss Felvidék Szépe 2016?
Je to súťaž, ktorá má vysokú úroveň a každý sa sám musí rozhodnúť či má na to guráž. Možno bude víťazkou dievča zo Štúrova, možno nie, ale v každom prípade  je isté, že v Štúrove je veľa pekných dievčat.
 
Ďakujem za rozhovor
 
Ľudovít Telek
Foto: album Király Evelin

Related Posts

Ad Widget

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email